Οι Μάγισσες της Σμύρνης της Μάρας Μεϊμαρίδη at Παλλάς

Για το έργο Οι Μάγισσες της Σμύρνης της Μάρας Μεϊμαρίδη, σε σκηνοθεσία του Σταμάτη Φασουλή και παραγωγή της Θεατρικές Σκηνές ΑΕ, που ανέβηκε στο Παλλάς την περίοδο 2018/2019, αναλάβαμε την επιμέλεια των ελληνικών υπερτίτλων και τη μετάφρασή τους στα αγγλικά. 
Επιβλέψαμε την εγκατάσταση (prοjector και οθόνη προβολής) και εκπαιδεύσαμε προσωπικό της εταιρείας παραγωγής στο χειρισμό του λογισμικού μας, το οποίο προσφέραμε για τις ανάγκες της παραστάσεων.
Η μετάφραση στα αγγλικά έγινε από τον κο Michael Eleftheriou.

 

Δελτίο Τύπου της Θεατρικές Σκηνές ΑΕ (30/10/2018)

ΥΠΕΡΤΙΤΛΟΙ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΠΑΛΛΑΣ
Οι ΘΕΑΤΡΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ Α.Ε. προσφέρουν τη δυνατότητα στους ξενόγλωσσους επισκέπτες και κατοίκους της Αθήνας αλλά και στους θεατρόφιλους με δυσκολίες ακοής να παρακολουθήσουν τις παραστάσεις στο Θέατρο ΠΑΛΛΑΣ
 
Στην Αθήνα, που με πάνω από 1.500 θεατρικές παραστάσεις το χρόνο δικαίως
χαρακτηρίζεται ως θεατρική πρωτεύουσα, το θέατρο πρέπει να αποτελεί μια επιλογή και για το ξενόγλωσσο κοινό, ιδιαίτερα στο κεντρικότερο ιστορικότερο θέατρο της Αθήνας.
Οι παραστάσεις στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ θα παρουσιάζονται εφεξής με υπέρτιτλους στην αγγλική γλώσσα. Οι υπέρτιτλοι αντιμετωπίζονται με σεβασμό προς τους καλλιτέχνες και το κοινό σε επαγγελματική μετάφραση, συντονισμό ακριβείας, είναι ευδιάκριτοι και
ευανάγνωστοι.
Οι υπέρτιτλοι θα εμφανίζονται και στα ελληνικά για να μπορούν να απολαύσουν την
παράσταση και οι συνάνθρωποί μας με προβλήματα ακοής.
  • Οι υπέρτιτλοι είναι στην αγγλική και ελληνική γλώσσα. Η θέαση των υπέρτιτλων είναι καλύτερη από τη 10 η σειρά της πλατείας και πίσω, στα θεωρεία και στον εξώστη.
  • Οι υπέρτιτλοι παρέχονται στην κύρια βραδινή παράσταση του ΠΑΛΛΑΣ (Τετάρτη έως Κυριακή)